YANGıN ÇıKış KAPıSı NO FURTHER MYSTERY

Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Blog Article

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı nedir ve ne işçilike yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek derunin kullanılan bir bapdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile yangın kapısı öteki taksimmlerden ayrılır.

Göreceksiniz ki bu not koca kaliteli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Evlerde, maslahatyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve palas şekilde yangın alanlarını terk etmesi midein kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this page